Review – Smart TV Oohami 4K ULTRA HD Curved 65′ Inch (Malaysia)

👇 GET YOU MERCH HERE! OOHAMI OFFICIAL SHOP! 👇

► http://oohami.com/
► http://oohami.com/
► http://oohami.com/

▬▬▬▬ ♫ Follow Akuu Fabss ♫ ▬▬▬▬

► OOHAMI Official FACEBOOK! ➜ https://www.facebook.com/oohami/
► OOHAMI Official INSTAGRAM! ➜ https://www.instagram.com/oohamii/
► OOHAMI Official TWITTER! ➜ https://www.twitter.com/oohamieow

▬▬▬▬▬▬▬▬ ❆ INTRO ❆ ▬▬▬▬▬▬▬▬

Hello Semua , Nama saya OOHAMI~! dan Selamat Datang Ke Channel OOHAMI FaBuLOuSs~!
Harap FaBuLouss ENJOY VIDEO INI~!! ✌😊✌

LePas Goal = 90,000 SubScribers ✔✔

Jangan Lupa SMASH! 👊😁👊 Dat LIKES Button! DAPATKAN Video ni dalam 1,000 LIKES ?! Okay !?

🔔 Jangan Lupa Hidupkan LOCENG atau NOTIFICATION dekat ATAS👆 sebelah SUBSCRIBE tuuu TAU! 🔔

▬▬▬▬▬▬▬ ☯ Baca ini ☯ ▬▬▬▬▬▬▬▬

Jangan lupa untuk LIKE 👍 video ni KONGSI 📩 juga pada RAKAN2 sedara mara Sepupu atok nenek dan KOMEN 📕 bagi apa pendapat FABULOUSS dengan Videoo nii?! dan Jangan Lupa JUGA Jadi Sebahagian FabulouSSs~! dengan SUBSCRIBE HARI INI~! 😍

🌸 Jadi Family Fabulouss dengan SUBSCRIBE~!! 🌸 http://www.youtube.com/c/OOHAMII 🌸

2ND Channel aku fabulouss OOHAMI-CHAN➜ https://www.youtube.com/channel/UCon6Uq6b8RYomdUF-T_YSMw

Jangan Lupa SUBSCRIBE YERRR~😉💕

▬▬▬▬▬▬ ♛ Jadual OOHAMI ♛ ▬▬▬▬▬▬

Setiap Hari ada Video Baru tepat jam Pukul 8 malam 🙂

▬▬▬▬▬▬▬ 🔥 Team FIRE 🔥 ▬▬▬▬▬▬▬

// JOEWS007 // ●-Comel , Kiut , Gila , Cepat Koyak , Sporting!-●
https://www.youtube.com/channel/UCrl206R2EgiUwa3HZ_cgBOw

// UKiller // ●-Mulut macam LIPAS! tapi baik orangnya-●
https://www.youtube.com/channel/UCWTU9xO5IMiqjfKpCPU398w

// Dynamo // ●-Muka nampak macam Ustaz tapii minat Kartun ANIME…Itaiiiiii~!!-●
https://www.youtube.com/user/AlexDDAwesome

// SpeciaL // ●-Adik Beradik kembar seiras sabun Dynamo-●
https://www.youtube.com/channel/UCoZO4MbyGjQQAQOJfnC8fJg

// IZzul // ●-Ma boii comel-●
https://www.youtube.com/channel/UC55lpXXvlouTbqbwqt7zM8w

// Nabilicous // ●-Nabil Noob!-●
https://www.youtube.com/channel/UC4KdqVvWU5cCGkyNmGMhVaQ/feed?disable_polymer=1

▬▬▬▬▬▬▬▬ ● BTS ● ▬▬▬▬▬▬▬▬

❤ Software Aku Guna ❤
● Record Games – Action! Gameplay Recording and Streaming
● Edit Videos – Adobe Premiere Pro CC 2017
● Edit Photos&Thumbnails – Adobe Photoshop CS6

▬▬▬▬▬▬▬ ✂ TamaT ✂ ▬▬▬▬▬▬▬

………………….,,-~*~,,
…………………../:.:.:.:.:.|
………………….|;.;.;.;.;./
………………….|.;.;.;.;.|
…………._,,,,,_.).;.;.;.;.|
………,,-“:.:.:.:.”~-,;.;.;.|
……..(_,,,,—,,_:.:.);.;.;..”,,
……,-“:.:.:.:.:.””-,,/;.;.;.;.;.”,
…..(:.__,,,,,,,,,___);.;.;.;.;.;|
…../””:.:.:.:.:.:.:¯””;.;.;.;.;.,”
….”,__,,,,,,,,,,,__/;;;;;;;;;/
……::.:.:.:.:.:.:.;.);;;;;;;;;/:
…….,,,,,—~~~~;;;;;;;;,”::::
……….”””~~–,,,,,,,,,,-“::::::::::
……………….:::::::::::::::::::::…..Thank Youu FaBuLouss❤
░░░ T H U M B S x U P ░░░
░░░░░░░░░░░░░░░░░
▒█░░░ ▀█▀ ▒█░▄▀ ▒█▀▀▀
▒█░░░ ▒█░ ▒█▀▄░ ▒█▀▀▀
▒█▄▄█ ▄█▄ ▒█░▒█ ▒█▄▄▄

© by OOHAMI_Gaming Videos_ ℗ O.A.Entertainment

Comments

FANZNYLL says:

oohami tlong wat video untuk mengenang “AVIICI” yang baru saje meniggalkan dunia ni..

Cool Krazy2309 says:

Padu

THE GAMER says:

wahh siap ade nme oohami lagi hahaha rse mcm nk beli je untuk main ps4 tu mmng harga asl 4k eh hami

FANZNYLL says:

oohami tlong wat video untuk mengenang “AVIICI” yang baru saje meniggalkan dunia ni

sipo angler says:

Woo

TrueTDH says:

kalau yg asal punya jenama ape?

syed alif says:

uish jam hublot perghhh kaya bhai hami hahha

muhammad nur iman mohammad izal says:

boek ah tv kau hami!!!!

Mat Paiz says:

Mie slowkan sikit music….tk jelas suara

FANZNYLL says:

oohami tlong wat video untuk mengenang “AVIICI” yang baru saje meniggalkan dunia

Amir Ikhwan says:

Abg ami tu tv kau punya produck ke

Nasrul Iman says:

Warranty berapa lama hami ?

Azeril Asyraf says:

Tv ni sangat ii bagus dengan berkualiti

DJ Makhai says:

klau aku ada rezeki nanti aku angkat 1

Wasabi Whip Gaming Channel says:

Oohami ada perubahan

Izzat Amir says:

#strongarmy
#strongfamily
#roadto100kSubs

asyraf syamil says:

Oohami sudh hmpir 100K oohami teruskan buat video yeeeeeee

Adrian Nelson says:

wow

Ariff Iskandar Azhar says:

Hami Lepas ni buat oohamicontroller..ok?

Athir Akwa says:

Mahal nye hami kurang LA sikit

MUHAMMAD HASEEB ZAHIN BIN MOHD HELMEE - says:

saya berharaplah oohami akan jadi youtuber yang terkenal di dunia

Tahi Cicak says:

tak lama lagi 100ksubscriber!!! tahniah hamii… Nnti review silver playbutton tuu

Nor Suzilawati Harun says:

baik ahh

KEMEK 0FFICIAL says:

Kne dpt kn 1 ni..org umh aq dh lah kuat tgok youtube,dn nasib ade wifi…papepun cayalah hami

BTS ARMY says:

hami tv nie x leh pakai remote astro

Yolz naise says:

@oohami setup 3 screen berapa besar?

Nor Anizah Che At says:

OOHAMI JUAL RUMAH OOHAMI PULAK

FANZNYLL says:

oohami tlong wat video untuk mengenang “AVIICI” yang baru saje meniggalkan dunia ni

Zul Zul says:

wowwwww
wowwwww
wowwwww

Muhd Syahmi says:

smart tv boleh tak main ps4 ??

Kucing Comel says:

ambik mouse cocok ke usb tv dh boleh guna mcm mouse

Aiman Syabil says:

Kau punye ke?????

Valentino Rossi says:

Anak pewdepie x lama lagi famous la…. dah x leh ckp melayu kena english sbb orang luar negara tengok

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!